Een woonaccessoires voucher t.w.v. €100 voor jou!

MT-Sfeeridee viert de zomer; En dat doen wij niet zomaar! Daarom ontvang je bij aankoop vanaf €1750 een voucher t.w.v. €100 cadeau. Deze zomer is ook anders dan anders, want de hele winkel gaat op zijn kop. Er zijn onwijs veel showroom modellen direct leverbaar én de nieuwe collectie druppelt langzaam ook weer binnen... 

Wist je dat MT-Sfeeridee bezig is met een groot project? Wat dit precies is houden wij nog even voor ons, maar wil je de eerste zijn die dit hoort... Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, daar houden wij je als eerste op de hoogte van alle nieuwtjes en leuke acties!

Bank Brooke direct leverbaar

€100 cadeau voor jou

Wij zijn blij met jou als klant, wij willen daarom graag van deze zomer een feestje maken! Heb je jouw ideale bank gevonden, een nieuwe eetkamerset of de vloer van jouw dromen uitgezocht in onze winkel? Dan doen wij nog graag een schepje bovenop al deze leuke vooruitzichten met een voucher ter waarde van €100! Met die voucher kun je jouw ideale kussenset, favoriete windlicht(en) of styling op de eettafel uitzoeken... Hoe leuk is dat?!

Bij MT-Sfeeridee ben je van woensdag t/m zaterdag welkom voor een inspirerend interieuradvies. In onze winkel vind je diverse stijlkamers waar je eindeloos inspiratie kunt opdoen. Een advies in onze winkel is geheel gratis, maar omdat we graag de tijd nemen voor onze klanten verzoeken wij je om een afspraak te maken. Ook voor een uitgebreide, realistische 2-D of 3-D tekening nemen wij graag de tijd. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden!

 

€100 woonaccessoires voucher cadeau

 

Voorwaarden van deze actie

De woonaccessoires voucher is een eenmalig te verzilveren giftcard van €100 welke in meerdere termijnbetalingen in te leveren is. Dan zul je een tegoedbon ontvangen van het resterende bedrag. Zowel de tegoedbon als de woonaccessoires voucher kent geen einddatum.

De giftcard is enkel in te leveren op woonaccessoires.

Categorieën die niet onder woonaccessoires vallen, waar deze voucher dus niet voor de verzilveren is:

  • Verlichting
  • Meubels
  • Gordijnen
  • Vloeren
  • Artikelen uit ons Verf Atelier
  • Wanddecoratie
  • Huisparfum
  • Vloerkleden

Deze voucher kun je niet met terugwerkende kracht ontvangen.

De actie is geldig t/m 31 juli 2022.

Opt-in voucher actie 

Voucher actie

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd