Tel met ons de komende 7 weken af naar kerst

We kennen allemaal wel de adventskalender van vroeger, toch? Aftellen naar kerst en elke dag een hokje open maken met een chocolaatje. Dit jaar bestaat MT-Sfeeridee al weer 10 jaar (!) en wilden wij iets bijzonders doen, om onze klanten te bedanken. Want de afgelopen 10 jaren waren voor ons een droom die uitkwam, maar dat had natuurlijk niet gekund zonder jou - Onze trouwe klant! Daarom hebben wij besloten om een geheel eigen adventskalender te maken, helemaal à la MT-Sfeeridee. Ben je benieuwd hoe wij dit gaan aanpakken? Dat lees je hier....

Adventskalender

Dankbaar en trots

Want dat is wat wij zijn. Reuze dankbaar en trots - En dat gevoel is niet altijd in woorden uit te drukken, dat is niet altijd duidelijk te maken met één zin. Daarom hebben wij speciaal voor onze klant, die wij zo dankbaar zijn, de komende 7 weken een adventskalender samengesteld. Iedere week ontvang je een mooie aanbieding op een collectie, merk of maak je kans op mooie vouchers bij jouw bestelling. Maar welke acties wij precies voor jou in petto hebben dat zie je wekelijks op onze Instagram pagina en Facebook pagina!

Adventskalender van MT-Sfeeridee

Win-Win

Alleen bij een mooie aanbieding laten wij het niet zitten dit jaar, je maakt ook iedere week kans op een fantastische prijs namelijk! Al die kortingen en vouchers zijn natuurlijk al een cadeautje, maar daar bovenop organiseren wij wekelijks een spetterende winactie met een grootse prijs. De winacties worden op onze Instagram pagina en Facebook pagina bekend gemaakt, maar deelnemen doe je uitsluitend via onze Facebook pagina. Op zondag maken wij de nieuwe winnaar of winnares bekend via onze Facebook pagina, daar lees je ook hoe je de prijs kunt innen.

Cadeau van MT-Sfeeridee

Iedere maandag tot aan kerst maken wij de nieuwe weekaanbieding bekend en lanceren wij de nieuwe winactie. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van al deze feestelijkheden? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, want onze nieuwsbrieflezers hebben als eerste toegang tot deze noviteiten! Wist je dat onze nieuwsbrief een bron van inspiratie en expert advies is? Met een aantal updates per week houden wij je op de hoogte van onze nieuwe collecties, noviteiten, kun je binnen kijken bij onze klanten en profiteer je van nieuwsbrief-only aanbiedingen. 

Facebook pagina MT-Sfeeridee

Tipje van de sluier...

Om alvast een tipje van de sluier te lichten, kunnen we je alvast vertellen dat de winactie artikelen iedere week uniek en onwijs populair zijn! Iedere week doen wij ons best om een uniek, exclusief en luxe woondecoratie item uit te kiezen waar je deze kerst héél veel woonplezier van gaat hebben... Om er achter te komen welke items we verloten raden we je aan om de Facebook pagina scherp in de gaten te houden!

Nieuwsbrief opt-in

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis niets meer! Wekelijks als eerste een kijkje in onze nieuwe collectie meubels en woonaccessoires, onwijs veel wooninspiratie en steengoed interieuradvies

AdventKerstmis

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd