BINNENKIJKERS

Wist je dat wij eigenlijk veel meer zijn dan alleen een woonwinkel? Kijk eens binnen bij onze klanten die kozen voor een projectinrichting, een advies aan huis en vaak ook bouwkundig advies. Ben jij ook op zoek naar een stijl die rustiek oogt, stoer, chique en onmiskenbaar stijlvol is? Dan ben je klaar met zoeken! MT-Sfeeridee is een landelijke, stoere en chique woonwinkel in het hart van Huissen en Marie-Therese kijkt graag met haar team met jou mee - om al jouw woonwensen in vervulling te laten gaan. Neem contact op voor de mogelijkheden.Landelijk moderne villa met authentieke elementen

In deze landelijke villa mochten wij met trots de rustieke RAW-Stones vloeren leveren in combinatie met de Mia Colore krijtverf. Dit samen zorgt voor een perfect geheel, de natuurlijke en verstilde tinten vormen een balans met het hedendaage comfort en gemak.

In de keuken kozen de bewoners er voor om een eigen ontwerp varkentje in de tegel te verwerken. Het varken staat symbool voor de woonplaats en de oude varkensschuur aan dit huis. 

 Door het hele huis is op de muren krijtverf in de kleur Etna Ashes gekozen, op het plafond ook krijtverf in de kleur Etna Ashes - Maar dan met 75% minder pigment. Wel de zelfde kleur, maar lichtere nuances.