MT-Sfeeridee staat voor mijn passie voor interieur. Op 11-11-2011 opende ik mijn eigen woonwinkel in het altijd gezellige Huissen, waar ik mensen blij kon gaan maken met mooie, sfeervolle en praktische interieurs. Wat begon als woondecoratie/cadeauwinkel werd al snel een aangeklede showroom met meubels en in 2016 verhuisden wij met de winkel (1 straat verderop) naar een groter pand met nóg meer ruimte voor moois en inspiratie. Want in de winkel vind je een prachtige collectie woonaccessoires en meubels die passen in vele woonstijlen en elk seizoen. 

Interieur advies

Een interieur moet mooi en gezellig zijn, maar bovenal leefbaar! Ik denk graag met je mee als het gaat om een kleuradvies of een complete inrichting. Voor een advies op maat kom ik (alleen of samen) bij je thuis met een uitgebreide kleurstalen collectie van zowel stoffen als ook de verfsoorten en vloeren om zo in samenspraak met jou een mooi en evenwichtig resultaat te creëeren. Het is ook mogelijk om met een moodboard en/of foto’s naar de winkel te komen om zo samen een plan te maken – Dan kunnen we samen een interieur ontwerp samenstellen!

Over de collectie

De meubel- en woonaccessoire collectie in de winkel én webwinkel wordt met zorg samengesteld van mooie merken in een zowel landelijk, stoer als eigentijdse stijl en in prachtige stoffen, hout, steen en ledersoorten. Ook de leveranciers worden zorgvuldig geselecteerd op exclusiviteit en prijs. Ook voor maatwerk ben je bij MT-Sfeeridee aan het goede adres, informeer gerust naar de mogelijkheden!

Welkom

Van woensdag t/m zaterdag sta ik klaar in de winkel om je te helpen met een passend advies. Voor een authentieke RAW-Stones vloer, de finishing touch in jouw interieur, verven voor binnen- en buiten, échte sfeermakers in een interieur, maatwerk meubels en een persoonlijk advies ben je meer dan welkom bij MT-Sfeeridee. 

Marie-Thérèse van MT-Sfeeridee