GORDIJNEN

Gordijnen zijn dé basis in een huis, echte sfeermakers en zó functioneel. Laat je inspireren in onze winkel en kom er achter welk gordijn bij jou past! Wij zijn gespecialiseerd in het creëeren van een warm thuis, met keuze uit duizenden stofsoorten en kleuren in onze winkel is de juiste oplossing altijd dichtbij. 

Met oog voor detail en een ijzersterk atelier achter ons, kunnen wij iedere interieurwens realiseren. Van vouwgordijnen, rolgordijnen, houten- en aluminium jaloezieën, overgordijnen, in-between gordijnen en plissé gordijnen. 

Altijd passende raamdecoratie

MT-Sfeeridee werkt samen met meerdere, gespecialiseerde ateliers waardoor elke confectiemogelijkheid tot in de puntjes verzorgd kan worden. Een specialist van ons atelier komt na het kiezen van de stof bij jou thuis nauwkeurig inmeten, daarna worden de in-betweens gordijnen geconfectioneerd en ook bij jou thuis ingehangen. In onze winkel in Huissen heb je keuze uit 2500+ soorten stof, in iedere gewenste kleur. Van een grove linnen tot een shiny velours stof – of ga je liever voor een transparante print? Laat je inspireren in onze showroom, met alle gordijnsoorten en jaloezieën op grote showbanen, verwerkt in onze stijlkamers kun je eindeloos inspiratie opdoen.

Wist je dat je bij MT-Sfeeridee ook ruime keuze hebt uit brandvertragende, schimmelwerende en extra isolerende gordijnstoffen? Met diverse ijzersterke vakmensen achter ons en een gespecialiseerd atelier is iedere maatwerk oplossing te realiseren. 

In-betweens

Ben je op zoek naar gordijnen die de natuurlijke lichtinval in de woning behouden en geen nieuwgierige ogen naar binnen laten kijken? Dan zijn de in-betweens gordijnen van MT-Sfeeridee de ideale oplossing! In-betweens staan ook wel bekend als vitrage of glasgordijnen – Deze creëren diffuus lichtinval in de woning en kunnen de hele dag dicht blijven terwijl er gefilterd licht naar binnen valt.     

De in-between gordijnen van MT-Sfeeridee zijn dé sfeermakers in huis, met keuze uit duizenden diverse soorten stoffen en nog veel meer kleuren kun je de juiste sfeer neerzetten. Gordijnen zijn tenslotte de basis van een huis! Al onze stoffen zijn op diverse manieren te confectioneren: Kies je voor een enkele plooi of een dubbele retourplooi, een band van 10 of 15 cm hoog of wil je werken met gestanste ringen? 

Laat je inspireren in onze winkel in Huissen, hier zie je diverse stofcombinaties met alle mogelijke confectiemethodes.  Vaak worden in-between gordijnstoffen gecombineerd met andere raambekleding systemen zoals vouwgordijnen of plissé gordijnen. Hiervoor komen we graag voor een persoonlijk advies op locatie bij je thuis langs. Maak hier een afspraak voor een inspirerend raambekleding adviesgesprek. 

De stoffen van in-betweens gordijnen kunnen ook verwerkt worden tot een Versus wave-lamellen gordijn. 

Overgordijnen  

Met meer dan 1000 soorten overgordijnen is er voor iedere interieurwens een perfect gordijn. Want overgordijnen dragen niet alleen bij aan een goede akoestiek, maar dragen ook bij aan een verbeterde warmte- en geluidsisolatie.   

Sommige stoffen zijn door middel van de weving of coating verduisterend, bij andere stoffen wordt er een extra voering toegevoegd voor een perfect verduisterend gordijn. 

Achter gesloten gordijnen... 

Een voering achter een gordijn plaatsen kunnen we ten alle tijden aanbevelen alleen al vanwege de vele voordelen die het met zich meebrengt: 

 ·      Een gevoerd gordijn zorgt voor een verbeterde akoestiek. 
·       Direct profiteer je van een geluids- en warmte-isolatie! 
·       Een verduisterend gordijn draagt bij aan een betere nachtrust. 
·       Perfect te combineren met andere typen raamdecoratie 

Verduisterende gordijnen zijn ideaal te combineren met bijna elk ander type raamdecoratie. Heb je al vouwgordijnen, in-betweens, plissé-gordijnen of jaloezieën? Stem dan de stof van de verduisterende gordijnen hier goed op af: Kies voor een bijpassende stof in eenzelfde kleurteint of laat dit compleet contrasteren voor een krachtig kleureffect. 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Na een bezoekje in onze winkel, heb je wellicht de stalen mee naar huis genomen om zeker te zijn van de goede keuze – Dan gaan wij samen kijken naar de mogelijkheden die er zijn:     

 1.    Kies de stof 

Het maken van de juiste stof- of materiaal combinatie is nog niet zo snel gedaan. Daarom kijken onze interieur adviseurs graag met je mee bij het maken van de juiste keuze. Combineer je in-betweens gordijnen met houten jaloezieën of ga je toch voor een vouwgordijn?    

 2.    Kies de plooi 

 In onze winkel zijn alle soorten plooien verwerkt in diverse stofsoorten, zo krijg je direct een duidelijk beeld wat het effect van een plooi is.    

 3.    Kies de afwerking 

 Laat jij de gordijnen op de grond hangen, of wil je een strakke afwerking met een loodveter? Liever een brede zoom of een minimalistische, verfijnde afwerking

Het echte werk

Omdat raamdecoratie uitkiezen nog niet zo 1,2,3 gedaan is maken wij altijd eerst een prijsindicatie gebaseerd op de door jou opgegeven afmetingen en materiaalkeuze. Wanneer dit akkoord is kunnen wij een specialist met een laser de exacte afmetingen laten opmeten en hier kan uiteraard een klein verschil uit voortkomen – De prijs kan ietsjes hoger of juist lager uitvallen door de nauwkeurige, wellicht afwijkende afmeting! 

Deze zelfde specialist komt ook de raambekleding inhangen of monteren.  Omdat kwaliteit bij ons hoog in het vaandel staat werken wij enkel samen met de mooiste merken stofleveranciers en gespecialiseerde ateliers.