GORDIJNEN

Gordijnen zijn dé basis in een huis, echte sfeermakers en zó functioneel. Laat je inspireren in onze winkel en kom er achter welk gordijn bij jou past! Wij zijn gespecialiseerd in het creëeren van een warm thuis, met keuze uit duizenden stofsoorten en kleuren in onze winkel is de juiste oplossing altijd dichtbij. 

Met oog voor detail en een ijzersterk atelier achter ons, kunnen wij iedere interieurwens realiseren. Van vouwgordijnen, rolgordijnen, houten- en aluminium jaloezieën, overgordijnen, in-between gordijnen en plissé gordijnen. 

In-between gordijnen

In-between gordijnen van MT-Sfeeridee zijn de ideale gordijnen als je zowel een natuurlijke lichtinval in jouw woning wenst, maar ook privacy wilt behouden. Met onze uitgebreide (semi-)transparante stoffen collectie is het mogelijk om de gordijnen de hele dag dicht te laten terwijl je toch een mooi diffuus lichtinval in de woning hebt.  De in-between gordijnen, ook bekend als vitrage of glasgordijnen, creëren een prachtig licht in de woning waardoor elke ruimte direct sfeer krijgt.

1.     Kies de stof

2.     Kies de plooi 

3.     Kies de afwerking  

Keuze in confectie 

Met ons atelier is elke confectiemogelijkheid te realiseren! Een golvende waveplooi zorgt voor een strak pakket maar met een mooie golving, de enkele retourplooi zorgt voor een eenvoudig en mooi vallend gordijn. De dubbele retourplooi geeft een royale look terwijl de tri-plooi een meer klassieke uitstraling makt. Een stoer of landelijk uiterlijk bereik je met een ingeslagen ring. Al deze varianten in confectie worden vakkundig verwerkt in de in-between gordijnen uit onze collectie.   

 Goed advies nodig? Kom langs in onze winkel of maak een afspraak.  

 

Overgordijnen  

Met meer dan 1000 soorten overgordijnen is er voor iedere interieurwens een perfect gordijn. Want overgordijnen dragen niet alleen bij aan een goede akoestiek, maar dragen ook bij aan een warmte- en geluidsisolatie raamdecoratie.   

Sommige stoffen zijn door middel van de weving of coating verduisterend, bij andere stoffen wordt er een extra voering toegevoegd voor een perfect verduisterend gordijn.    

Overgordijnen zijn ideaal omdat ze combineren met elk ander type raamdecoratie. Heb je al lamellen, rolgordijnen, in-betweens, of plisségordijnen? Stem dan de overgordijnen hierop af door te kiezen voor een bijpassende of juist contrasterende kleur om zo de sfeer van de ruimte naar wens te creëren. 

 

Vouwgordijnen

Meer dan 1000 stoffen, van transparant tot verduisterend tot wel 4 meter brede stoffen! Met onze vouwgordijnen creëer je direct sfeer in huis.    (semi-)transparante vouwgordijnen: Het iets gedimde daglicht komt vrij de kamer binnen. Je kunt prima naar buiten kijken, van buiten naar binnen zie je enkel de contouren. Ideaal voor privacy overdag.    

Verduisterende vouwgordijnen: Dé oplossing voor een goede nachtrust, de stof laat geen licht door. Met voering of een verduisterende, black-out stof.    

Van een stoere linnen of linnen-look tot een strakke, verfijnde stoffering – bij MT-Sfeeridee zul je zeker slagen voor een vouwgordijn. Kom langs in onze winkel of maak een afspraak. 

 

De no-limits stoffen komen oorspronkelijk uit de botenwereld en worden geroemd om de vocht- en zonbestendigheid. No-limits is namelijk vuilafstotend, vocht- en schimmelwerend en kan beter dan elke andere stof tegen zonlicht. Deze stoffen zijn een technisch hoogstandje met een natuurlijke uitstraling. 

Houten en aluminium jaloezieën

Onze houten jaloezieën: 

• Grotendeels vervaardigd uit verantwoord hout, wel zo verantwoord 

• Gelakt of geborsteld houten lamellen, de trend van nu 

• In vele RAL kleuren, makkelijk te combineren 

• Tot wel 350 cm breed aan één stuk 

• In 50 en 63 mm brede lamellen

In onze winkel heb je keuze uit een grote collectie ladderbanden. Deze zijn door de designers in ons atelier ontworpen voor een perfecte afstemming op jouw jaloezie en de gordijnen. Niet alleen een fraaie combinatie maar ook een betere verduistering. In 12 kleuren in 10, 25 en 38 mm. Ga voor ton-sur-ton of contrasterend. Of kies 1 van de nieuwe kleuren: zilver, brons en koper.

De innovatieve mono ketting zorgt voor een lichte en soepele bediening van de jaloezieën. 1 chique ketting voor kantelen en optrekken, zonder meerprijs, in diverse bijpassende kleuren.