Gratis interieuradvies 

Ga je verbouwen, verhuizen of ben je juist van plan om het in je huidige woning helemaal anders aan te pakken? Profiteer dan van het gratis interieuradvies van de interieur adviseurs van MT-Sfeeridee! Wij kijken graag met je mee bij het maken van de juiste keuze. 

Gratis interieuradvies 

Je kunt bij MT-Sfeeridee altijd binnenlopen voor een dagelijkse dosis interieur inspiratie, in onze gezellige showroom is er altijd ruimte voor een gratis advies gesprek of om je even goed te oriënteren op de verschillende woonstijlen en comforts van jouw nieuwe meubels. Het samenstellen van een compleet interieur of het overstappen op een andere woonstijl kan soms flink zoeken zijn, dit is niet altijd even makkelijk. Onze interieur adviseurs helpen je graag bij het uitzoeken van de juiste meubels, die bij jou én je budget passen. Ons advies is altijd gratis en je kunt hiervoor gewoon binnen komen lopen, maar vind je het fijn om met een 2D of gedetailleerde 3D tekening op maat en een uitgebreid stoffen- en kleuren plan aan de slag te gaan? Dan vragen we je een afspraak te maken met een van onze interieur adviseurs zodat wij onze onverdeelde aandacht kunnen beloven.

De voorbereiding 

 Om een zo goed mogelijk beeld te krijgen van de situatie vragen wij altijd om een plattegrond of overzicht van de afmetingen mee te nemen. Met een grove schets of een aantal foto's kunnen wij al een goed eerste beeld scheppen van de ruimte. Zijn er nog belangrijke dingen waar rekening mee gehouden moet worden? Deel dit dan zeker vooraf met ons via de mail of WhatsApp, dan kunnen wij er vast induiken.  

Handig om voor ons te weten voorafgaande aan het adviesgesprek is de woonvraag. Voor welke ruimte(s) ben je op zoek naar een advies? Welke meubels van je zelf wil je graag terugzien in dit advies? Gaat het om een compleet plaatje: meubels, raambekleding, verven, vloeren en accessoires of heeft jouw interieur met een aantal treffende nieuwe stukken een restyling nodig? 


Afstyling service  

Zo, het nieuwe interieur staat en de oude meubels zijn er uit. Heerlijk. Alleen nu nog de puntjes op de i… waar te beginnen? Vraag onze interieur adviseurs om met je mee te kijken bij jullie persoonlijke afstyling! Neem wat pakkende items van jezelf mee naar de winkel en creëer een mooi geheel met jouw eigen spullen en wat treffende, nieuwe items om het helemaal af te maken thuis.

Oké, we hebben samen een kleine selectie gemaakt van mooie artikelen in de winkel (of via Whatsapp). Nu gaan onze interieur adviseurs al dit moois verzamelen en de bus inpakken. Wij komen dan met een bus vol met moois bij je thuis langs en komen je helpen met het afstylen van de nieuw ingerichte ruimte(s). Van badkamer, hal tot woonkamer of tuinkamer - in overleg met onze stylistes worden de mooiste combinaties gemaakt: bijzondere, waardevolle woonaccessoires en kleinmeubelen van jezelf in combinatie met de woonaccessoires uit onze winkel.  

In overleg is er veel mogelijk, neem contact op met onze stylistes via 026-3251757 of mail naar info@mt-sfeeridee.com over de eventuele kosten en vragen.


GRATIS INTERIEURADVIES

Wat kun je verwachten van een gratis advies gesprek?

- Een ingetekende 2D of 3D plattegrond 

- Jouw persoonlijke meubelplan 

- Jouw eigen woonstijl ontwikkelen 

- Meer inzicht welke materialen écht bij jou én je budget passen

- Vanaf het moodboard tot montage geheel ontzorgd worden door onze vakmensen

- Een helder plan van aanpak


In goede handen

Oké de indeling is bepaald; Dan wel met je huidige meubels, of met de nieuw uitgekozen meubels. Nu is het tijd om te kijken naar de de kleuren, materialen, structuren en stoffen. Wat vind je mooi? Wat past bij jouw situatie? Het liefst een stof die kids-proof is, waar de kat geen halen in kan maken of een fluffy bouclé om een statement mee te maken? Kom er achter in onze winkel en we kunnen dit met 1 druk op de knop doorvoeren in het ontwerp. 

Laat je door onze stylistes verrassen door te experimenteren met verschillende materialen en kleuren! Dit is ook het leukste van het interieur ontwerp, met 1 druk op de knop zijn de aanpassingen doorgevoerd. Door middel van het 3D ontwerp heb je ook echt het gevoel dat je in de ruimte staat en kun je al een rondje door de vernieuwde ruimte(s) lopen! 

Hierna gaan we samen een steengoed plan van aanpak samenstellen. De stylistes en vakmensen van MT-Sfeeridee zullen je geheel ontzorgen, vanaf het moodboard tot en met de montage! 


Maak een afspraak