MT-Sfeeridee geeft 6 maanden garantie op woonaccessoires onder de categorie ‘shop’. Voor de leveringen en diensten rondom klein- en grootmeubelen verstrekken wij garanties, zoals deze ook door de fabrikant/groothandel/leverancier gehanteerd worden. Bepalend bij een eventueel geschil zij de levering voorwaarden en de normen welke fabrikanten/leveranciers naar MT-Sfeeridee hanteren, voor wat betreft toegestane maatafwijking/kleurverschil/vlakheid/inhoud van producten/weeffouten en of andere afwijkingen.

Is een item kapot of ben je ontevreden over een product? Neem dan contact op met onze klantenservice, stuur je ordernummer of aankoopbewijs & een foto mee van het desbetreffende item, dan kijken we mee naar een passende oplossing. 

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.