GORDIJNEN

Gordijnen zijn dé basis in een huis, echte sfeermakers en zó functioneel. Laat je inspireren in onze winkel en kom er achter welk gordijn bij jou past! Wij zijn gespecialiseerd in het creëeren van een warm thuis, met keuze uit duizenden stofsoorten en kleuren in onze winkel is de juiste oplossing altijd dichtbij. 

Met oog voor detail en een ijzersterk atelier achter ons, kunnen wij iedere interieurwens realiseren. Van vouwgordijnen, rolgordijnen, houten- en aluminium jaloezieën, overgordijnen, in-between gordijnen en plissé gordijnen. 

Vouwgordijnen voor elke woonstijl 

Wist je dat je bij MT-Sfeeridee aan het juiste adres bent voor alle soorten vouwgordijnen? Zo hebben wij in onze showroom in Huissen keuze uit meer dan 2000 stoffen voor vouwgordijnen, deze laten wij in diverse gespecialiseerde ateliers confectioneren tot een passend vouwgordijn. Als je kiest voor een vouwgordijn van MT-Sfeeridee, dan komt een van onze specialisten uit het vak bij je thuis inmeten en diezelfde specialist komt ook de vouwgordijnen ophangen! 

Onze interieur adviseurs helpen je graag bij het maken van de juiste keuze, in onze grote stalenkamer in Huissen heb je zo veel keuze uit stoffen dat je zeker zult slagen - Maar dat betekent natuurlijk niet dat je er alleen voor staat! Plan een afspraak in voor een inspirerend advies aan huis, of kom eerst eens naar onze winkel voor een oriënterend advies gesprek. 

Tijdens een kopje koffie kunnen de in-huis interieurstylisten al jouw woonvragen beantwoorden en je verder helpen bij het creëeren van een warm thuis. 


Stoffen te kust en te keur 

Dat er veel te kiezen is, dat is hartstikke fijn - Maar zie je door de bomen het bos niet meer? Dan staan de interieur adviseurs voor je klaar! Plan een advies aan huis in zodat de stylistes een advies voor een- of meerdere ruimtes kunnen uitbrengen. 

Welke soorten vouwgordijnen zijn er?  


 1.    Landelijk model vouwgordijn
By-far het bekendste model in onze collectie. Het landelijke model is ook wel een klassieker in de woonwereld, de pakketjes stof vouwen iets over elkaar heen waardoor er een gedrapeerd effect ontstaat. Dit wordt het landelijke model genoemd, maar is natuurlijk ook verkrijgbaar in alle soorten stoffen en kleuren! 

 2.    Erker model vouwgordijn
Het erker vouwgordijn is een model met de baleinen aan de voorkant, dit zorgt er voor dat de pakketten stof iets strakker over elkaar heen gevouwen worden. Ideaal als je een vouwgordijn hebt wat de hoek om gaat of in een erker langs elkaar gaat dan is dit perfect zodat alle vouwgordijnen netjes op één lijn naast elkaar kunnen hangen. 

 3.   Top-down model vouwgordijn
Nog niet zo bekend, maar doet niet onder aan de twee voorgaande modellen! De top-down modellen vouwgordijnen zijn ideaal als je zelf je privacy wilt regelen, helemaal tot beneden laten zakken en bovenin een klein stukje open zetten voor de juiste hoeveelheid lichtinval? Het kan allemaal met het top-down systeem. 
Schimmelwerende stoffen 

Nieuw in de collectie van MT-Sfeeridee: Screendoek, ideaal voor vochtige ruimtes als de badkamer of keuken. Screendoek heeft net zoals de No Limits-stof een hoge kleurechtheid, is goed lichtdoorlatend, brandvertragend en vochtbestendig. Screendoek is zonwerend, vocht- en schimmelbestendig, sterk en makkelijk afneembaar. Perfect dus voor een vouwgordijn in de keuken!

Screendoek is doek vervaardigd van geweven glasvezel- of polyesterdraad die voorzien is van een pvc-coating. 


                         


Vouwgordijnen voor buiten, zelfs dat kan!
Je kunt zelfs in je veranda of terras de screendoek vouwgordijnen hangen, hoe gaaf is dat? Echte sfeervolle raambekleding om de sfeer van binnen helemaal door te trekken naar buiten. Dat kan met de screendoek gordijnstoffen van MT-Sfeeridee! Ervaar in onze showroom diverse voorbeelden van screendoek raamdecoratie en laat je adviseren over de verschillende soorten stoffen. De voordelen van screendoek
  • IJzersterk
  • Uitmuntend in lichtechtheid
  • Zonwerend
  • Warmtewerend
  • Brandvertragend
  •  Onderhoudsvriendelijk
  • Schimmelwerend 
  • Zeer eenvoudig te reinigen.

Laat je vouwgordijnen voeren!

Met meer dan 1000 soorten stoffen en nog veel meer kleuren voor vouwgordijnen is er voor iedere interieurwens een perfect vouwgordijn te ontwerpen. Heb je al eens gedacht om je vouwgordijnen te laten voeren? Want vouwgordijnen met een voeringstof er achter of een dubbele, dikkere stof dragen niet alleen bij aan een verbeterde akoestiek, maar dragen ook bij aan een verbeterde warmte- en geluidsisolatie.   

Sommige stoffen zijn door middel van de weving of coating verduisterend, bij andere stoffen wordt er een extra voering toegevoegd voor een perfect verduisterend vouwgordijn. 

Een voering achter het vouwgordijn plaatsen kunnen we ten alle tijden aanbevelen alleen al vanwege de vele voordelen die het met zich meebrengt: 

 ·      Een gevoerd vouwgordijn zorgt voor een verbeterde akoestiek. 
·       Direct profiteer je van een verbeterde geluids- en warmte-isolatie! 
·       Een verduisterend vouwgordijn draagt bij aan een betere nachtrust. 
·       Perfect te combineren met andere typen raamdecoratie 

Verduisterende vouwgordijnen zijn ideaal te combineren met een semi-transparant in-between gordijn bijvoorbeeld. Heb je al in-betweens of overgordijnen? Stem dan de stof van de verduisterende vouwgordijnen hier goed op af: Kies voor een bijpassende stof in eenzelfde kleurteint of laat dit compleet contrasteren voor een krachtig kleureffect. 

 


Vouwgordijnen kunnen worden voorzien van elektrische bediening. Het systeem is uitgevoerd met een 12V- of een 230V-motor en kan zowel individueel als centraal bediend worden. Dat maakt het zelfs mogelijk om vouwgordijnen op moeilijk bereikbare plaatsen gemakkelijk te bedienen. De draadloze bediening is mogelijk via een hand- of wandzender.

Elektrisch bedienbare vouwgordijnen

Kom naar de showroom in Huissen voor gespecialiseerd advies over elektrische raamdecoratie. Het opmeten en plaatsen van raamdecoratie kunnen onze vakmannen ook voor je uit handen nemen. Maak een afspraak met onze interieur stylistes voor advies, meten en plaatsen.Toppoint raamdecoratie - afstellen bi-directionele motor Brel