BINNENKIJKERS

Wist je dat wij eigenlijk veel meer zijn dan alleen een woonwinkel? Kijk eens binnen bij onze klanten die kozen voor een projectinrichting, een advies aan huis en vaak ook bouwkundig advies. Ben jij ook op zoek naar een stijl die rustiek oogt, stoer, chique en onmiskenbaar stijlvol is? Dan ben je klaar met zoeken! MT-Sfeeridee is een landelijke, stoere en chique woonwinkel in het hart van Huissen en Marie-Therese kijkt graag met haar team met jou mee - om al jouw woonwensen in vervulling te laten gaan. Neem contact op voor de mogelijkheden.Authentieke villa met landelijke stijl - Wonen Landelijke Stijl 5/2021


Bianca en Gert-Jan waren al een tijdje op zoek naar een ander huis met ruimte om de paarden van Bianca en dochter Sterre - die beiden de paardensport actief beoefenen - te kunnen stallen. Maar omdat die zoektocht telkens op niets uitliep, besloten ze hun toenmalige woning op te knappen en er te blijven wonen. Toen Gert-Jan op een ochtend langsreed en zag dat het huis leegstond, belde hij gelijk Bianca. "Haar reactie was: Bel gelijk de makelaar!" Dat deed ik en ongezien deden wij een bod. 

Foto's uit de reportage van Bianca en Gert-Jan in Wonen Landelijke Stijl editie 5/2021.

Op de muren zit kalkverf in de kleur Ancient Stone.

De keukenaccessoires zijn unieke stukken en vind je in onze winkel.

De kroonluchter, het antieke bankje en de eettafel zijn een unieke vondst van Marie-Therese en er verschijnen wekelijks nieuwe items in de (web)winkel!

De pot van STILL Collection is in de kleur Touch of Brown.

Fauteuil Silke is een maatwerk fauteuil in een lichtgrijze linnen-katoen stof met bijpassende hocker

De spiegel is een smeedijzeren, verweerde spiegel verkrijgbaar in 2 afmetingen. 

  Styling i.s.m. Woonwinkel De Potstal  © Peggy Janssen