BINNENKIJKERS

Wist je dat wij eigenlijk veel meer zijn dan alleen een woonwinkel? Kijk eens binnen bij onze klanten die kozen voor een projectinrichting, een advies aan huis en vaak ook bouwkundig advies. Ben jij ook op zoek naar een stijl die rustiek oogt, stoer, chique en onmiskenbaar stijlvol is? Dan ben je klaar met zoeken! MT-Sfeeridee is een landelijke, stoere en chique woonwinkel in het hart van Huissen en Marie-Therese kijkt graag met haar team met jou mee - om al jouw woonwensen in vervulling te laten gaan. Neem contact op voor de mogelijkheden.Landhuis make-over in het Gooi
Dit landhuis in het Gooi kreeg een grootse make-over. Toen de bewoners deze fantastische woning aankochten wisten zij dat dit een pareltje was, maar waar te beginnen? Want het nodige moest gebeuren om deze woning te moderniseren en naar eigen wens in te delen. 

Wij maakten voor dit gezin een 3-D tekening op maat en de daarbij passende moodboards voor de gekozen stoffen en kleuren. 

Om te beginnen kwamen we aan in de woonkamer, een smalle maar lange ruimte waar voorheen veel kleine spulletjes stonden. Het idee om hier een elementenbank te plaatsen welke je zelf kunt indelen was een perfect idee. De bank is ruim 5 meter lang en bestaat uit losse elementen zoals 2 2,5 zitters, een hocker, losse armleuningen en neksteunen. 

De ronde hocker wordt vaak gebruikt als bijzettafeltje met een dienblad, deze heeft dezelfde stof en kleur als de fauteuils.

De fauteuils zijn qua comfort en uitstraling een top combinatie met de meterslange bank. De fauteuils zijn gekozen in een donkergrijze velours stof. 

De kussens in de bank en fauteuils zijn op maat gemaakt in dezelfde stoffen als de meubels, maar in andere kleuren. Het vloerkleed was de leidraad voor de kleuren van de kussens. 

Op de muren en plafonds zit krijtverf in de kleur Etna Ashes - Op de plafond met 75% minder pigment.


De trap naar boven kreeg met onze matte lak een frisse witte kleur, want zo'n mooie trap mag natuurlijk wel gezien worden! De secretaire en stoel waren al eigendom van dit gezin en hebben een prachtige plaats gekregen! De vouwgordijnen zijn op maat gemaakt in ons atelier, diezelfde stof is gebruikt door het hele huis. 

De gordijnen in de woonkeuken zijn van dezelfde stof als de vouwgordijnen in de woonkamer, ook de stelgordijnen komen uit ons atelier.

Op de muren zit krijtverf in de kleur Etna Ashes, op het plafond zit ook Etna Ashes maar met 75% minder pigment. Dan heb je wel de rust van één kleur maar wordt het niet te donker!

De fauteuiltjes bij de nieuw geplaatste openhaard zijn opnieuw bekleed in een rode velours stoffering. 


Op de overloop en in alle slaapkamers is gekozen voor dezelfde kleur op de muur, vloer en van dezelfde stof als beneden lieten wij vouwgordijnen op maat maken. 

Ook hier zijn de plafonds meegeschilderd in de Etna Ashes -75% pigment. De deuren werden voorzien van onze matte lak in een witte kleur. 

In alle vertrekken werd gekozen voor vouwgordijnen, voor de slaapkamers met een voering zodat deze verduisterend zouden worden. 

BEFORE FOTO'S BIJ ONZE KLANT