BINNENKIJKERS

Wist je dat wij eigenlijk veel meer zijn dan alleen een woonwinkel? Kijk eens binnen bij onze klanten die kozen voor een projectinrichting, een advies aan huis en vaak ook bouwkundig advies. Ben jij ook op zoek naar een stijl die rustiek oogt, stoer, chique en onmiskenbaar stijlvol is? Dan ben je klaar met zoeken! MT-Sfeeridee is een landelijke, stoere en chique woonwinkel in het hart van Huissen en Marie-Therese kijkt graag met haar team met jou mee - om al jouw woonwensen in vervulling te laten gaan. Neem contact op voor de mogelijkheden.



Sfeervolle landelijke woning
In deze gezellige woning ging het roer flink om, een flinke verbouwing moest er aan te pas komen en daar kon dit stel wel een goed advies bij gebruiken. Wij maakten een 2-D tekening op maat om de gewenste situatie te schetsen, de meubels in te tekenen en om de kleurpaletten uit te beelden. 

Met een aantal moodboards, Pinterest borden en bezoekjes aan de winkel en thuis kwam er al snel een plan tot stand.

De hoekbank is een maatwerk bank welke bekleed is in een antracietgrijze velours stof. Omdat dit koppel niet hetzelfde zitcomfort heeft qua banken werd er besloten om een lendekussen in dezelfde afmeting van het zit- en rugkussen te maken - Zodat als de een wat (on)dieper wilt zitten dat dat ook kan! 

Het vloerkleed is een hoogpolig, glanzend vloerkleed met een kleurmelange van bruinige en grijzige tinten. 

Het TV meubel is gemaakt van vergrijsd hout en heeft 2 deurtjes en 1 lade.

De fauteuils Babs zijn echte damesfauteuils, een fauteuiltje met een niet te kolossale uitstraling en een niet te diepe zitting. De bewoners kozen voor een grijze matte velours stof met een gemêleerde look.


Alle woonaccessoires op de foto's zijn geleverd door MT-Sfeeridee en veel daarvan zijn unieke stukken. Wekelijks verschijnen er nieuwe unieke woonaccessoires in onze winkel en webwinkel!

De stoere kast is onze signature, de houten kast heeft een stalen omlijsting.

De eetkamerbank Gina in antracietgrijze linnen-katoen stof is een plaatje in combinatie met de Soho eetkamerstoelen in diezelfde stof en kleur. De eettafel Bas is behandeld met een matte vernis.

De landelijke kapstok en de woonaccessoires daarop zijn unieke stukken en vind je in onze winkel.

De raamdecoratie is op maat gemaakt in ons atelier.

BEFORE FOTO'S BIJ ONZE KLANT