BINNENKIJKERS

Wist je dat wij eigenlijk veel meer zijn dan alleen een woonwinkel? Kijk eens binnen bij onze klanten die kozen voor een projectinrichting, een advies aan huis en vaak ook bouwkundig advies. Ben jij ook op zoek naar een stijl die rustiek oogt, stoer, chique en onmiskenbaar stijlvol is? Dan ben je klaar met zoeken! MT-Sfeeridee is een landelijke, stoere en chique woonwinkel in het hart van Huissen en Marie-Therese kijkt graag met haar team met jou mee - om al jouw woonwensen in vervulling te laten gaan. Neem contact op voor de mogelijkheden.Oerlandelijk, sober wonen in Beringe - Limburg

Vanuit het gezellige Beringe, Limburg kwam dit gezin terecht bij onze winkel in Huissen, Gelderland. Deze sfeervolle boerderij achtige woning werd verbouwd van A tot Z en daar hoorde ook een herindeling van de ruimtes bij, hier hebben we door middel van foto's en een bezoek aan huis een passend advies voor kunnen uitbrengen. Veel inspiratie werd opgedaan via moodboards en de sfeerhoeken in onze winkel.

De landelijke sfeer moest natuurlijk gewaarborgd blijven bij deze landelijke woning, er is dan ook gekozen voor veel verschillende natuurlijke materialen en rustieke kleurtinten. 


Op de muren zit kalkverf in de kleur Greystone. De houten balk in de deur opening is afkomstig van Frank Pouwer Historische Bouwmaterialen. 

Fauteuil Silke is een maatwerk fauteuil, bekleed in een grijze linnen-katoen stof. De fauteuil is bekleed in dezelfde stof als bank Grace.

Bank Grace is een maatwerk bank met een comfortabel rugkussen en een vaste stoffering en losse rok. 

De oorfauteuil Harald heeft chique interieurknopen in de rugleuning en is ook bekleed in een grijze linnen-katoen stof. 

De houten meubels zijn handgemaakt en uniek. De woonaccessoires en verlichting zijn zowel unieke stukken als maatwerk artikelen, zoals de lampenkappen uit ons eigen atelier op de authentieke kruiklampen. 

Fauteuil Dirk komt in een grijskleurige stof en het houten krukje is een uniek item uit onze winkel, net zoals de kaarsenhouder en krans. 

De woonaccessoires in de keuken zijn unieke, bijzondere woonaccessoires uit onze winkel. Marie-Therese zorgt er wekelijks voor dat de winkel en webwinkel weer vol staat met unieke woonaccessoires.

De  muren in de keuken zijn geverfd met kalkverf in de kleur Etna Ashes.

De eettafel heeft een metalen onderstel en een grof houten blad. De eetkamerstoelen aan de tafel zijn onze Katja eetkamerstoelen in een grijze linnen-katoen stof. 

De houten balk in de keuken is afkomstig van Frank Pouwer Historische Bouwmaterialen.