BINNENKIJKERS

Wist je dat wij eigenlijk veel meer zijn dan alleen een woonwinkel? Kijk eens binnen bij onze klanten die kozen voor een projectinrichting, een advies aan huis en vaak ook bouwkundig advies. Ben jij ook op zoek naar een stijl die rustiek oogt, stoer, chique en onmiskenbaar stijlvol is? Dan ben je klaar met zoeken! MT-Sfeeridee is een landelijke, stoere en chique woonwinkel in het hart van Huissen en Marie-Therese kijkt graag met haar team met jou mee - om al jouw woonwensen in vervulling te laten gaan. Neem contact op voor de mogelijkheden.Stijlvolle chique villa in Lingewaard
Deze prachtige, nieuw gebouwde villa in Lingewaards buitengebied werd gehuld in luxueuse stoffen en materialen met een landelijke knipoog. Het resultaat? Een ogenstrelend luxe interieur in warme natureltinten. 

Het uitgangspunt bij deze totaal inrichting was gezelligheid en ook functionaliteit. Een warm en sfeervol thuis waar twee woonstijlen elkaar ontmoeten en waar plek is voor de kinderen én kleinkinderen.

Originaliteit ten top met de ovale eettafel in combinatie met het eetkamerbankje Gina! De ovale tafel is recht in het midden en loopt daarna rond af, perfect voor een eetkamerbankje en doordat er geen poten aan de zijkant zitten is instappen gemakkelijk. 

De Soho eetkamerstoelen zijn ideaal, het ronde model stoel bij de afgeronde tafel doet goed in de rechte ruimte. Het breekt de rechte vormen!

Bank Anneloes in tweevoud - Samen met fauteuil Bouquet in een velours koeienprint stof gecentreerd rond de openhaard, aldus televisie. De comfortabele banken Anneloes kreeg een luxe Italiaanse velours stof in een champagnekleur, dit was dé perfecte match met de kleur Schelp by MT-Sfeeridee op de muur. Fauteuil Bouquet daarentegen mocht gezien worden, als stralend middenpunt van de ruimte! Het groene hockertje maakt dat alle kleuren tot leven komen, een sterk contrast met het naturel kleurpalet en onwijs handig: Het hockertje is op eetkamerstoel hoogte besteld, zodat deze als eetkamerstoel gebruikt kan worden bij een groter gezelschap!

Alle meubels zijn te bewonderen in onze winkel in Huissen, je bent welkom om te komen proefzitten. Ben je ook benieuwd wat MT-Sfeeridee's kundige team voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een inspirerend interieuradvies!