BINNENKIJKERS

Wist je dat wij eigenlijk veel meer zijn dan alleen een woonwinkel? Kijk eens binnen bij onze klanten die kozen voor een projectinrichting, een advies aan huis en vaak ook bouwkundig advies. Ben jij ook op zoek naar een stijl die rustiek oogt, stoer, chique en onmiskenbaar stijlvol is? Dan ben je klaar met zoeken! MT-Sfeeridee is een landelijke, stoere en chique woonwinkel in het hart van Huissen en Marie-Therese kijkt graag met haar team met jou mee - om al jouw woonwensen in vervulling te laten gaan. Neem contact op voor de mogelijkheden.


STOERE GEZELLIGHEID 

Hoe mooi kan het zijn? Je wil heel graag midden in het dorp wonen en dan komt er een appartement beschikbaar boven je favoriete woonwinkel. Het overkwam Berry en Kitty de Leeuw uit Huissen.


Foto's uit de reportage van het appartement van familie De Leeuw in Huissen.  Fotografie: © Anneke GambonLandelijke chique appartement in Huissen 
Deze binnenkijker is de definitie van landelijk chique wonen! Het gezellige, knusse gevoel van landelijk wonen omhuld in een gouden randje. De robuuste en landelijke basis werd gezet met de grote items in huis, daarna werden er stukje bij beetje wat eyecatchers toegevoegd aan dit interieur. Nu is het af!

De landelijke bank Grace in een kakikleurige velours stof was nét de twist waar dit gezin naar op zoek was, een landelijke bank met flair... De lederen bank Naïma is een stoere en landelijke eyecatcher in huis en blend helemaal in met de raambekleding en kleur op de muur. 

De blonde stierenhuid zorgt voor een sterk contrast met de vloer en de salontafels en geeft echt het WAUW-effect.

De evenwichtige combinatie tussen de chique en landelijke woonstijl werd benadrukt in de woonaccessoires. Deze zijn allemaal afkomstig uit onze winkel in Huissen. 

Een uniek oud kastje met bijzondere houten kandelaren zet de toon, want wat een pracht exemplaren zijn dit samen... Deze kandelaren hebben er al behoorlijk wat branduren op zitten - Het zijn ook de unieke woonaccessoires die van een huis een thuis maken!

De drie meter lange, bootvormige tafel is toch wel de echte eyecatcher in de ruimte! Deze tafel is recht in het midden en loopt op de uiteindes rond af, ideaal met een groter gezelschap. De massieve slofpoot is zowel sierlijk als praktisch, hij valt iets naar binnen dus er kan gemakkelijk een eetkamerstoel aan geschoven worden. De eetkamerstoelen Dirkje zijn de stoere touch in deze ruimte, maar ook een praktisch besluit: Deze kunnen namelijk een groot stuk onder de tafel geschoven worden. 

Alle meubels, woonaccessoires, verven, raambekleding en verlichting zijn te bewonderen in onze winkel in Huissen, je bent welkom om eens rond te neuzen. Ben je ook benieuwd wat MT-Sfeeridee's kundige team voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een inspirerend interieuradvies!