BINNENKIJKERS

Wist je dat wij eigenlijk veel meer zijn dan alleen een woonwinkel? Kijk eens binnen bij onze klanten die kozen voor een projectinrichting, een advies aan huis en vaak ook bouwkundig advies. Ben jij ook op zoek naar een stijl die rustiek oogt, stoer, chique en onmiskenbaar stijlvol is? Dan ben je klaar met zoeken! MT-Sfeeridee is een landelijke, stoere en chique woonwinkel in het hart van Huissen en Marie-Therese kijkt graag met haar team met jou mee - om al jouw woonwensen in vervulling te laten gaan. Neem contact op voor de mogelijkheden.Monumentale villa gehuld in landelijke sferen in Gendt
Een gerenoveerde monumentale woning in Gendt, de oude woning van het schoolhoofd. De bewoners wilden alle authentieke elementen behouden en de woning in originele stijl opknappen, nu alles klaar is kunnen ze optimaal genieten!

In dit interieur is gekozen voor een evenwichtige mix van stoer en chique, waar twee woonstijlen elkaar kruisen worden prachtige combinaties gecreëerd.

De eetkamertafel Jet is perfect voor een eetkamerbankje door de tafelpoten die iets naar binnen vallen. Met de robuuste uitstraling was dit dan ook een sterke tegenhanger van de PU-lederen eetkamerbank Gina  met sierlijke interieur knopen. 


Om rust te creëeren kozen de bewoners voor dezelfde eetkamerstoelen in een katoenen stoffering in een frisse ecru kleur.

Fauteuils Valerie zijn moderne oorfauteuils in een bronsbruine glanzende stof, met een onwijs comfortabele zit is dit de absolute lievelingsplek van het gezin. 

De authentieke kruiklampen en woonaccessoires zijn afkomstig uit onze winkel in Huissen.

De betonlookverf op de muren hebben de bewoners zelf aangebracht en zorgt voor een stoere touch in de ruimte!

De salontafel en andere houten meubels zijn unieke stukken en evengoed afkomstig uit onze winkel.

Bank Paola was liefde op het eerste gezicht in onze winkel, deze bank in een linnen-katoen stof is naturelkleurig en heeft een heerlijke zachte zit zonder dat de kussens opgeklopt hoeven te worden. De ronde leuningen van de bank geven de landelijke sfeer goed weer. Een gezellig hoekje werd gecreëerd met fauteuil Kaat in de kleur linnen, een mooi wijntafeltje en wat authentieke woonaccessoires. 

De eettafel in de keuken werd op maat gemaakt door Frank Pouwer, deze is gemaakt van wagondelen. En met een entree als deze is het een warm welkom, met een aantal bijzondere familiestukken en unieke vondsten wordt de toon gezet. 

Alle meubels, woonaccessoires, verven, en verlichting zijn te bewonderen in onze winkel in Huissen, je bent welkom om eens rond te neuzen. Ben je ook benieuwd wat MT-Sfeeridee's kundige team voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een inspirerend interieuradvies!