BINNENKIJKERS

Wist je dat wij eigenlijk veel meer zijn dan alleen een woonwinkel? Kijk eens binnen bij onze klanten die kozen voor een projectinrichting, een advies aan huis en vaak ook bouwkundig advies. Ben jij ook op zoek naar een stijl die rustiek oogt, stoer, chique en onmiskenbaar stijlvol is? Dan ben je klaar met zoeken! MT-Sfeeridee is een landelijke, stoere en chique woonwinkel in het hart van Huissen en Marie-Therese kijkt graag met haar team met jou mee - om al jouw woonwensen in vervulling te laten gaan. Neem contact op voor de mogelijkheden.Sfeervolle woning in natureltinten met een stoere touch in Driel
In het altijd gezellige Driel kregen wij de opdracht om deze hoekwoning een heuse make-over te geven. Dit werd een evenwichtig kleurpalet met enkel natureltinten, waar ruimte was voor een kek printje en een glansje. 

De basis zou rust moeten uitstralen, zodat in de details nog met kleur kon worden gespeeld. En dat is behoorlijk gelukt, een mooie mix van eigen spullen in combinatie met de nieuwe meubels vormen voor dit gezin het perfecte plaatje. 

 De grootse hoekbank Monti kreeg een naturelkleurige linnen-katoen stoffering. Een rustige basis was het uitgangspunt van deze make-over, 

De hocker werd gekozen in eenzelfde stof en kleur als de eetkamerstoel met glansstof - Ook de kussens in de bank kregen dezelfde stoffen als de eetkamerstoelen. 

De eetkamerstoelen Soho werden gekozen vanwege hun comfort en de speelse ronde vorm. De 6 stoelen werden in 3 verschillende stoffen besteld, in één kleur: naturelkleur. De krokoprint stof, de grove geweven stof en de effen velours stof waren de perfecte combinatie met de hoekbank. De eettafel Bas is gemaakt van grof onbehandeld hout, een echte stoere touch in deze ruimte. En qua kleur had dit niet beter kunnen uitpakken!

Een combinatie van eigen woonaccessoires en wat van MT-Sfeeridee: Het vloerlampje Willem met de gemêleerde velours lampenkap blend perfect in met de kleuren in deze woning. 

Alle meubels, veel woonaccessoires en verlichting zijn te bewonderen in onze winkel in Huissen, je bent welkom om eens rond te neuzen. Ben je ook benieuwd wat MT-Sfeeridee's kundige team voor jou kan betekenen? Maak een afspraak voor een inspirerend interieuradvies!