BINNENKIJKERS

Wist je dat wij eigenlijk veel meer zijn dan alleen een woonwinkel? Zo kun je bij MT-Sfeeridee ook goed terecht voor het uitkiezen van jouw ideale vloer, want de RAW-Stones tegelvloeren zijn verkrijgbaar in 8 tegelsoorten, in wel 7 natuurtinten die allemaal perfect met elkaar combineren! Kijk eens binnen bij klanten die kozen voor een RAW-Stones vloer met de karakteristieke uitstraling van een eeuwenoude vloer, maar met alle charmes van nu. De verschillende tegelsoorten hebben een grote variatie in formaat, kleuren en ook de structuur is per tegel verschillend - Voor ieder wat wils dus! Neem contact op voor de mogelijkheden. Of maak hier een afspraak voor een inspirerend interieuradvies!Stijlvol en stoere entree in Barneveld

Met een entree als deze, valt onze mond open! De prachtige Waaltjes tegels van RAW-Stones geven direct de juiste sfeer in de ruimte. De bewoners van deze woning kozen voor een hotel-chique inrichting met als kers op de taart de Waaltjes tegels in de hal. Wat is dit een prachtig geheel geworden... Chapeau! 

De Waaltjes tegels van RAW-Stones in twee kleuren gecombineerd. 

Ben je ook op zoek naar een stijlvolle en tijdloze vloer die geschikt is voor vloerverwarming én geschikt is voor elke woonruimte? Kom dan zeker eens langs onze winkel en ervaar de RAW-Stones tegelvloeren zelf! Hier staan onze interieur adviseurs voor je klaar om je te helpen bij het creëeren van een sfeervolle thuisbasis. Ook kijken we graag mee bij het personaliseren van de RAW-Stones vloer, een nieuwe vloer moet namelijk niet alleen mooi zijn, maar ook praktisch en eigen! Ontdek de mogelijkheden voor het ontwerpen van een eigen tegel en laat je inspireren in onze winkel in Huissen. Loop eens binnen voor interieurinspiratie en neem een kijkje in onze nieuwste collectie. Voor een persoonlijk en professioneel advies nemen wij graag de tijd, wij adviseren daarom ook om een afspraak te maken voor het samenstellen van een uitgebreid interieurplan zodat wij onze onverdeelde aandacht kunnen beloven.