BINNENKIJKERS

Wist je dat wij eigenlijk veel meer zijn dan alleen een woonwinkel? Kijk eens binnen bij onze klanten die kozen voor een projectinrichting, een advies aan huis en vaak ook bouwkundig advies. Ben jij ook op zoek naar een stijl die rustiek oogt, stoer, chique en onmiskenbaar stijlvol is? Dan ben je klaar met zoeken! MT-Sfeeridee is een landelijke, stoere en chique woonwinkel in het hart van Huissen en Marie-Therese kijkt graag met haar team met jou mee - om al jouw woonwensen in vervulling te laten gaan. Neem contact op voor de mogelijkheden.Kleurrijke stadswoning in hartje Huissen

In deze bijzondere woning in het centrum van Huissen werd een grootse metamorfose doorgevoerd. Vanaf het hele begin in 2015 keek Marie-Thérèse mee bij het realiseren van de woonwensen van dit gezin. Waar de basis rust moest uitstralen is er met gedurfde kleuren en bijzondere woonaccessoires wat power toegevoegd! 


Bank Touch is er een om niet meer uit te komen - De ronde lounge nodigt uit om even lekker in weg te duiken. Deze bank is een ontwerp van gebaseerd op de bank Monti in de woonkamer, maar om niet alles exact hetzelfde te doen werd hier gekozen voor een ronde lounge. Wél is hier gekozen voor dezelfde stof en kleur als de bank in de woonkamer om de rust en eenheid te bewaren. 

Met de ronde loungebank was hier ruimte gecreëerd om met vormen te spelen. Dus koos dit gezin voor een ovale fauteuil in saliegroene velours stof. De zelfde stof als de bank, maar een andere tint - Een perfecte match met de groene houten kast! 

Fauteuil Ties werd uitgekozen in een blauwe krokoprint velours stof, een krachtige combinatie met de kleur van de bank die als een kameleon verandert gedurende de dag. 

Één van de eerste aankopen was de bank Monti - Dit was de must-have voor dit gezin. Een hoekbank waar de hele familie lekker op kan neerploffen aan het einde van de dag. De bewoners waren erg gecharmeerd van de glanzende stof, het is een kameleon... Op de donkere dagen lijkt het een champagne kleurige bank terwijl wanneer het licht er op schijnt een paarsige gloed verschijnt. 

In de bank werd er gekozen voor kussentjes in dezelfde stof als de bank en de fauteuil die hierbij staat. 


De eetkamerstoelen en eetkamertafel waren al in het bezit van dit gezin, de eettafel lieten zij destijds maken door een goede vriend en de eetkamerstoelen en bank zijn nog altijd even geliefd.