BINNENKIJKERS

Wist je dat wij eigenlijk veel meer zijn dan alleen een woonwinkel? Kijk eens binnen bij onze klanten die kozen voor een projectinrichting, een advies aan huis en vaak ook bouwkundig advies. Ben jij ook op zoek naar een stijl die rustiek oogt, stoer, chique en onmiskenbaar stijlvol is? Dan ben je klaar met zoeken! MT-Sfeeridee is een landelijke, stoere en chique woonwinkel in het hart van Huissen en Marie-Therese kijkt graag met haar team met jou mee - om al jouw woonwensen in vervulling te laten gaan. Neem contact op voor de mogelijkheden.Landelijk chique wonen in greige tinten

Na een XXL metamorfose heeft dit gezin het interieur ontworpen wat zij al zo lang voor ogen hadden. Een landelijk, chique geheel gehuld in greige tinten. De interieur adviseurs van MT-Sfeeridee hebben vanaf dag 1 mee gekeken met alle veranderingen die komen zouden. 


Hoe vaak tref je het dat je een eigen bank en fauteuils kunt ontwerpen? Dit gezin had een geheel eigen woonstijl met specifieke wensen voor het comfort. Zo werden er na verschillende bezoekjes aan onze fabriek toch een eigen bank en fauteuils ontworpen! De stijl van 2 banken gecombineerd, de zit- en rugkussens van een ander model bank helemaal op maat ontworpen voor de bewoners. Bank Karel is een 3-zits bank met gecapitonneerde armleuningen, terwijl de fauteuils Karel werden uitgekozen zonder gecapitonneerde armleuningen. Ook kregen de fauteuil 1 korte en 1 lange armleuning om het geheel wat speels te houden.  

Fauteuils Karel met 1 korte en 1 lange armleuning komen in een greige, zijdezachte stof en zwarte houten pootjes.

De muren, het vloerkleed, de meubels en zelfs de woonaccessoires komen allemaal in verstilde zachte greige tinten - Allemaal greige tinten gecombineerd.

Het vloerkleed heeft een fluffy lage pool en komt wederom in een zachte greigetint. 

De eettafel en eetkamerstoelen waren al in het bezit van de bewoners.

Voor de afstyling koos dit gezin voornamelijk voor vazen en windlichten van DutZ Collection uit onze winkel. Van hele unieke one-of-a-kind modellen tot de strakke cilinder windlichten in diverse kleuren en maten. 

Fauteuil Crosby kreeg een plaatsje in dit hoekje, samen met de hocker van Claudi en hetzelfde vloerkleed als in de zithoek - Maar om de vormen te breken werd hier voor rond gekozen. 

De stof van de hocker is dezelfde stof als de Claudi kussens in de bank.