6 x lekker lunchen in Huissen

Ga eens op citytrip in Huissen, want met zó veel ver(s)makelijke horecagelegenheden in het gezellige stadscentrum is het goed vertoeven! Van een uitgebreide 4-gangen lunch, een gezellige high-tea tot het betere broodje... In de winkelstraten van Huissen heb je zo veel keuze aan lekker lokaal eten dat je gewoon niet meer kunt kiezen, wij zetten ze voor je op een rijtje:

Stadsaanzicht Huissen centrum

 

1. Bar Lekker

Met een interieur minstens zo smaakvol als de alsmaar wisselende lunchkaart zit je bij Bar Lekker gebakken! Prikkel al je zintuigen in de warmende ambiance van het restaurant Bar Lekker, waar je zomers kunt genieten van een tafeltje aan de voorkant van het restaurant of strijk eens neer in de buitengewoon mooie binnentuin! 

Schuif aan bij Bar Lekker op vrijdag, zaterdag en zondag voor een 4-gangen lunch of deel wat losse gerechtjes met je tafelgenoot. 


 

 

2. Café Nr. 5

Bij Café Nr. 5 op de Markt in Huissen ben je meer dan welkom voor een goede kop koffie, met daarbij heerlijke wisselende lunchgerechten - Klaargemaakt waar je bij staat! Neem zeker eens een plaatsje aan de keukenbar en laat je verwonderen door de kookkunsten van de chefs. Ook voor een uitgebreide High-Wine ben je hier aan het juiste adres... Laat je 7 dagen per week culinair in de watten leggen door de chefs van Nr. 5!

Waar mode en horeca elkaar de hand schudden: Bij dit gezellige café geef je ook je ogen te kost door via het restaurant bij Broekman Mode binnen te lopen. 

 

 

3. By Willem

Terug van weggeweest: Restaurant By Willem. En wat zijn we daar blij mee! Uitzicht over de Nederrijn en goed vertoeven in zowel zomer als winter. Gastvrijheid is wat ByWillem kenmerkt: Nu ook een aanlegsteiger met voldoende plaats voor pleziervaartuigen, er zijn gratis parkeerplaatsen, oplaadpunten voor de elektrische fietsen, een speelpark met - hoe kan het ook anders - een uitdagend speelschip. 

Van woensdag t/m zondag prik je een vorkje tijdens de lunch bij ByWillem.

 

 

4. Big Fish Café

7 dagen per week geopend voor ontbijt, lunch en borrel - bij Big Fish café is het altijd gezellig. Met een lunchkaart zo uitgebreid dat er voor ieder wat wilt bij zit: Van een spannende lunch special, een grote punt zelfgebakken appeltaart tot een van de classic sandwiches zoals je die alleen bij Big Fish verkrijgen kan. 

 

 

5. Restaurant de Betuwe

Ken je klassiekers zeggen ze, dan hebben we het over Restaurant De Betuwe. Al jaren een begrip in de regio en nog altijd even populair bij jong en oud. Op de lunchkaart van De Betuwe vind je klassieke sandwiches, salades en tosti's - Laat je verrassen door de proeverij van lunchgerechten als je tussen al deze smakelijkheden geen keuze meer kunt maken! Van woensdag t/m zondag kun je hier genieten van de fijnste lunchgerechten in de sfeervolle serre of het gezellige restaurant. 

 

6. De Broodbar 

Dé Broodbar van Huissen wel te verstaan, ook nog uitgeroepen tot 'Beste broodjeszaak van Gelderland' - Daar hebben wij niks meer aan toe te voegen. De specialiteit van De Broodbar? Het Smoske! Een stokbroodje van wel 30 cm lang, rijkelijk belegd met warme of koude heerlijkheden. Van dinsdag t/m zondag is het smossen geblazen bij De Broodbar...

 

 

 

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd