4 x binnenkijken in sfeervolle kersthuizen

De kerst komt langzaam dichterbij, de straten worden weer mooi versierd en de kerstboom staat al bij de meeste mensen thuis. Als het aan ons ligt kun je nooit genoeg kerst-inspiratie opdoen - Daarom hebben we deze 4 gezellige kersthuizen op een rijtje gezet. Allemaal even mooi, allemaal even gezellig en totáál anders.  Kijk eens binnen bij deze knusse kersthuizen:

Glamorous chique wonen

Kijk eens binnen bij deze moderne boerderijwoning die op een subtiele wijze word gehuld in kerstsferen. Een klein kerstboompje in de keuken en subtiele glanzende, stijlvolle woonaccessoires zetten in dit glamorous interieur de kerst op de taart! 

Glamorous chique kersthuis

Landelijk moderne villa in Westervoort

Even binnenkijken bij Stefanie en Michel is de moeite waard... Want in deze stijlvolle landelijk moderne villa werd er gekozen voor een klassieke kerststyling. De besneeuwde kerstboom met cadeautjes, de guirlandes in de keuken en het open vuur in de tuin... Wij zijn er helemaal weg van!

Landelijk moderne villa in Westervoort

Landelijke droomvilla in romantische boerderij stijl

Kijk eens binnen in deze fantastisch mooie villa, helemaal gehuld in authentieke kerstsferen. In deze stijlvolle droomvilla is er gekozen voor een authentieke, nostalgische kerstsfeer. Met niet één maar twee kerstbomen en nog heel veel mooie, zelfgemaakte kerstdecoratie door het hele huis heen. 

*Wonen Landelijke Stijl 6/2016 Fotograaf: Denise Zwijnen

Landelijke droomvilla in romantische boerderijstijl

Landelijk chique kerstsfeer, zonder boom!

Kijk eens binnen in dit gezellige kersthuis, zonder kerstboom dit keer. Nee geen kerstboom voor dit gezin, dit is niet hun pakkie-an. Richting kerst word deze hele woning gehuld in chique sferen met de mooiste, treffende woonaccessoires en worden de fleurige zomerboeketten vervangen door groene kersttakken en komen de windlichtjes weer tevoorschijn. 

Ho ho ho, voordat je weer weg gaat! Wil je voortaan ook als eerste de blogs van MT-Sfeeridee lezen? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief, dan ben je altijd als eerste op de hoogte van alle nieuwigheden.  

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd