Met trots presenteren wij: Bank Charlie!

Apetrots zijn we op bank Charlie - Het is namelijk Marie-Thérèse's eigen ontwerp! Model Charlie is ook favoriet bij onze klanten, hoe leuk is dat? Onze signature wel te noemen; Een bank met ongekend veel maatwerk mogelijkheden, van de leuningen tot de houten plint en poten, deze bank is als een blanc sheet. Je ontwerpt deze bank helemaal naar eigen wens, velen gingen je al voor! Benieuwd welke mogelijkheden bank Charlie allemaal kent? Scroll dan gauw verder.

Bank Charlie @ Holten

Recht toe recht aan? 

Nogal, want in huis is bijna alles recht. De eettafel, bank, salontafel, TV dressoir, sidetable, keuken... Al die rechte vormen kunnen wat speels gebruiken - Zo heeft bank Charlie iets uitlopende leuningen, dat geeft net dat speelse effect wat de ruime kan breken. 

Liever een strakker geheel? Kies dan voor model Charlie met rechte armleuningen! Dat kan hartstikke verrassend uitpakken, ook in combinatie met een landelijk of chique interieur. Heb je bijvoorbeeld juist een fauteuil met krullen, sierlijke vormen of een ronde vorm? Dan is het juist weer een leuke toevoeging om bank Charlie met rechte armleuningen te kiezen... Gelukkig kunnen onze Nederlandse meubelfabrikanten er wat van, want smaken verschillen!

Charlie met rechte armleuning

 

Rust, romantiek en rugkussens

De 3 wijsheden als het op bank Charlie aankomt. De holy grail voor iedere interieurliefhebber is toch wel maatwerk, nu kunnen wij geen andere bank bedenken met zo veel maatwerk mogelijkheden als bank Charlie! Je stelt de bank samen door de volgende stappen door te lopen:

Hoekbank Charlie

  • Rechte bank of hoekbank? 

De hamvraag. Wat ga je doen? Een hoekbank wint natuurlijk wel een hele zitplek ten op zichte van een rechte bank met een fauteuil, maar is de situatie er naar bij jou thuis?... 

Kies je voor een rechte bank met bijpassende hocker of voor een rechte bank met een lounge gedeelte? Of ga je liever voor een complete hoek opstelling? 

  • Maatje meer of minder?

Meten is weten, we blijven het zeggen hoor. In onze winkel hebben we altijd grote banken staan, dat geeft rust in de ruimte. Maar welke maat kun jij thuis hebben? 

Lengte Breedte Hoogte Zitdiepte Zithoogte
1 zits bank 103 90 75 60 42
1,5 zits bank 103 112 75 60 42
2 zits bank 103 153 75 60 42
2,5 zits bank 103 187 75 60 42
3 zits bank 103 216 75 60 42
4 zits bank 103 252 75 60 42

 

 

 Bank Charlie in antraciet velours

  • Stof tot nadenken

Want een stof en kleur kiezen dat doe je niet zomaar! Speel je op safe door een zachte kleur te kiezen of ga je voor een statement door een zwarte velours te kiezen? Het stoffen assortiment van MT-Sfeeridee bestaat uit handgeweven Belgisch linnen, luxe Italiaanse velours stoffen maar ook uit een stoere spijkerstof bijvoorbeeld. 

Om een goed beeld te krijgen van kleuren en kleurcombinaties maakt Marie-Thérèse graag een moodboard, ook is het altijd fijn om een stuk stof mee naar huis te nemen om het in jouw eigen daglicht rustig te bekijken. Iedere maandag en dinsdag is het mogelijk om met Marie-Thérèse een afspraak te maken voor een interieur- of kleuradvies aan huis. 

 

  • Op hoge poten of gerokt?

Bank Charlie is bestelbaar in diverse stofkleuren, dat weten we. Maar wist je dat je zelfs de houten plint van model Charlie naar eigen keuze kunt ontwerpen? Zo heb je keuze uit zwart, vergrijsd eiken, wit, koloniaal en grijs hout. De houten plint is stijl bepalend en is nu precies de finishing touch aan deze fantastische bank, de plint loopt door in de houten poten. Het voordeel van de houten plint is dat het een ruimtelijk gevoel geeft en dat kan de ruimte groter laten lijken!

Liever geen hoge poten, maar een sfeervolle rok? Ook dat staat model Charlie als geen ander, een sierlijke bank met een sierlijke rok - Hoe gaaf?! De rok kan net dat landelijke, levendige effect geven in een strak interieur. 

Fauteuil Charlie met rokje

Ga er even goed voor zitten...

Want een nieuwe bank kiezen doe je niet zo 1,2,3... Wij staan van woensdag t/m zaterdag voor je klaar in onze winkel en webwinkel. Elke maandag en dinsdag besteden wij aan bezoekjes bij klanten thuis; Deze kunnen bestaan uit kleuradvies, interieuradvies of zelfs een bouwkundig advies. Met een 3-D of 2-D tekening en bijpassend moodboard voor kleuren en materialen kunnen wij de gewenste situatie duidelijk in beeld brengen.

Ben je nog niet uit over de kleur, vorm of afmeting van de bank? Stuur dan vrijblijvend een mailtje naar info@mt-sfeeridee.com of Whatsapp berichtje naar 026-3251757 en dan kijken we graag met je mee. 

Opt-in workshop MT-Sfeeridee

Laat een opmerking achter

Alle opmerkingen worden gemodereerd voordat ze worden gepubliceerd